Back to All Events

Anya-lánya táncóra

Az anya-lánya kapcsolat talán életünk legfontosabb és legösszetettebb viszonya. A szavak nélküli, fizikális kommunikáció pedig az elsődleges kapcsolódásunk. Ezen az órán ezt a tiszta nyelvet használjuk az együttlétre, mely tapasztalatom szerint gyakran a legrövidebb út két ember között.
Olyan páros vagy csoportos gyakorlatokat, játékokat dolgoztam ki erre az órára, amelyeken összehangolva mozoghat kicsi és nagy, egymást inspirálhatja a tapasztaltabb és a nyersebb erő. Játékos, improvizációs vagy laza, szituatív gyakorlatokkal, kedves közös alkotási folyamatokkal és könnyed koreográfiákkal foglalkozunk, melyekben megismerhetjük egymást új helyzetekben, váratlan kihívásokra keresünk közös kreatív megoldásokat, észrevétlenül fejlesztjük az együttműködést és minőségi időt tölthetünk egymással. Legfőképp azonban engedjük a fantáziát szabadon szárnyalni!
Nincs két egyforma ember és nincs két egyforma anya-lánya kapcsolat sem. Ez az óra a kimeríthetetlen és megismételhetetlen szeretet ünneplése is.

Later Event: October 12
PAINT your BAG workshop